Online marketing

Online marketing szolgáltatások

A mai digitális korban az online marketing létfontosságú minden méretű vállalkozás számára. A közösségi média kezelésétől a keresőoptimalizálásig (SEO) az online marketing segíthet a vállalkozásoknak elérni a célközönséget, és kapcsolatba lépni velük.

Szolgáltatásaink:

Közösségi média fiókokat hozunk létre és kezelünk vállalkozások számára, lebilincselő tartalmakat fejlesztünk, és célzott hirdetéseket futtatunk a célközönség elérése érdekében. Javítjuk a webhelyek láthatóságát az olyan keresőmotorokban, mint a Google, olyan taktikákkal, mint a kulcsszóoptimalizálás, tartalomkészítés és technikai fejlesztések. Célzott hirdetéseket fejlesztünk és futtatunk olyan platformokon, mint a Google Ads és a Facebook Ads, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy elérjék közönségüket. E-mail kampányokat hozunk létre és kezelünk a potenciális ügyfelek elérése és a konverziók növelése érdekében.

„Ha a pénz jelenti számodra a függetlenséget, soha nem éred el. Az egyetlen igazi biztonságot, amit egy ember elérhet az életben a felhalmozott tudás, tapasztalat és képesség jelenti.” Henry Ford

Cím

6064 Tiszaug, Bokros tanya 16.

Telefonszám

+36 70 940 3244

Katalógus

Töltsd le portfólió katalógusunkat és tekintsd meg eddigi munkáink mindegyikét.

Call Now Button